Rēzeknē notiks skolēnu stāstu konkurss «Mana māmiņa – vislabākā!»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No 25. marta līdz 6. maijam Rēzeknes pilsētas un novada skolēniem tiks organizēts īso stāstu konkurss „Mana māmiņa – vislabākā!”, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

Konkursa mērķis ir iedvesmot skolēnus radošai darbībai un savu stāstu veltīt vismīļākajam cilvēkam pasaulē – MAMMAI.

Mamma ir cilvēks, kurš dāvājis tev dzīvību. Mamma mierina un uzmundrina, kad tev slikti. Mamma priecājās kopā, kad tev ir labi. Tā ir neizsakāma vērtība. Mamma vienmēr tevi mīlēs vairāk par visu pasaulē. Katram no mums ir Mamma – vistuvākais cilvēks pasaulē. Mēs katrs mīlam savu Mammu un viņas dēļ esam gatavi uz visu! Uzraksti stāstu par savu Mammu, pastāsti citiem, kāpēc tava Mamma ir vislabākā!

Konkursa noteikumi:

  • No 25. marta līdz 2. maijam nosūti īsu stāstu ( līdz 1 000 rakstzīmēm) par savu mammu elektroniski uz e-pastu mkrezekne@inbox.lv ar norādi: konkurss „Mana mamma - vislabākā” (noteikti norādi savu vārdu, uzvārdu, skolu un klasi, kurā tu mācies, kā arī kontakttelefonu) vai  personīgi, atnesot darbu Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs” administratoram (Krasta ielā 31).
  • Katrs dalībnieks var iesniegt tikai vienu stāstu.
  • Darbus var iesūtīt latviešu un krievu valodā.
  • Konkursā var piedalīties 1.-12. klašu skolēni, kuri dzīvo Rēzeknē un Rēzeknes novadā.
  • Stāstu var papildināt ar fotogrāfijām.

Dalībnieku iesniegtos darbus vērtēs kompetenta žūrija, kuras sastāvā būs teātra –studijas „Joriks” režisore Larisa Ščukina, dzejniece Janīna Dukule, pasniedzēja Tamāra Rožukalne un Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra „Zeimuļs” izglītības metodiķe Linda Vanaga. Vērtējot tiks ņemta vērā darba atbilstība konkursa tēmai, tā mākslinieciskā vērtība, kā arī darba idejas oriģinalitāte.

Konkursa uzvarētāju apbalvošana notiks 11. maijā Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” svinīgā pasākumā, veltītā Mātes dienai. Labāko darbu autori trīs kategorijās (sākumskola, pamatskola un vidusskola) saņems balvas no Boulinga centra „Joker”, bērnu kafejnīcas „Pigasus”, teātra-studijas „Joriks” un biedrības „Rēzeknes Māmiņu klubs”.

Turklāt viens no konkursa dalībniekiem saņems speciālu balvu no Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja Aleksandra Bartaševiča.

Konkursa nolikums.


Написать комментарий