Domē tika sveikts pasaules vicečempions adaptīvajā airēšanā Andrejs Kirins

foto: sportaparvalde.lv
foto: sportaparvalde.lv

Ceturtdien Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova sveica pasaules telpu airēšanas čempionāta godalgoto vietu ieguvējas adaptīvajā grupā Andreju Kirinu un Alekseju Korsaku, informē Sporta pārvalde.

Daugavpils airētāji trenera Alekseja Lavrenova vadībā februārī devās uz Bostonu, kur piedalījās pasaules čempionātā telpās, kur visi sportisti samēroja spēkus uz “Concept 2” trenažieriem. Kirins un Korsaks startēja neredzīgo sportistu grupā, kur spēja iegūt godalgotas vietas. 

Korsaks bija trešais, bet Kirins bija otrais, piekāpjoties vien Vācijas pārstāvim. Daugavpils Domes priekšsēdētājai Žannai Kulakovai Kirins pastāstīja par nogurdinošo un vienlaikus piedzīvojumiem bagāto ceļu uz Bostonu. Sacensības noritēja vienā no Bostonas arēnām, kur norisinās arī NBA un NHL spēles. Vienvietus tika sagatavoti 80-100 airēšanas trenažieri, bet sportistu rezultātiem varēja sekot līdzi lielajos ekrānos. 

Kā pastāstīja treneris Lavrenovs, Kirins ar savu piemēru iespaido un palīdz treniņprocesā jaunajiem Daugavpils airētājiem. Viņš ir arī spilgts piemērs tam, uz ko cilvēks ir spējīgs, ja vien viņš to patiešām vēlas. 

Tikšanās noslēgumā Lavrenovs un Kirins (Aleksejs Korsaks aizņemtības dēļ nevarēja ierasties) saņēma arī pateicības un pagodinājuma balvas no Daugavpils Domes un Daugavpils Sporta pārvaldes.


Написать комментарий