Lomi Konstantinovas pagastā

foto: dagda.lv
foto: dagda.lv

16. martā uz Sīvera ezera tika aizvadītas zemledus makšķerēšanas sacensības, kuras organizēja Konstantinovas pagasta pārvalde, informē Dagdas novada portāls.

Spītējot brāzmainajam vējam un aizputinātajiem ceļiem,  uz sacensībām ieradās 35 dažāda vecuma un pieredzes zemledus makšķerēšanas entuziasti, tajā skaitā arī astoņas daiļā dzimuma pārstāves,  un vēl lielāks pulks atbalstītāju. Pagasta pārvaldes vadītāja A. Trūļa uzrunas mudināti makšķernieki izklīda iezīmētajos Sīvera  ezera plašumos  labāko makšķerēšanas vietu  meklējumos. Pēc četru stundu spraigas cīņas tika svērti lomi, apkopoti rezultāti un nosaukti uzvarētāji:

  • stiprā dzimuma pārstāvju vidū  1. vietu un kausu ieguva Anatolijs Čapkevičs,  2.vieta – Valērijam Škerškāma,  3. vieta – Vitālijam Gabrusjonokam,
  • daiļā dzimuma pārstāvju vidu 1. vietu un veiksmes kausu ieguva Edīte Vasiļevska, 2. vieta - Intai Grundānei, 3. vieta Elgai Osei,
  • jauniešu vidū 1.vietu un kausu ieguva Aleksandrs Skuratovičs,  2. vieta – Oskaram Vasiļevskim,  3. vieta – Ervīnam Žavoronkovam.

Uzvarētājiem tika pasniegtas arī dāvanu kartes. Nominācijā „Lielākā zivs” uzvarēja Jurijs Markovs, bet nominācijā  „Mazākā zivs”  uzvarēja Inta Grundāne. Tika pasniegtas arī dažādas veicināšanas balvas.

Pēc apbalvošanas visi klātesošie tika cienāti ar karstu zivju zupu un ugunskurā ceptiem kartupeļiem, par ko bija parūpējušās naskās saimniecītes Ludmila Zariņa, Svetlama Mahmudova un Svetlana Pauliņa. Par pasākuma muzikālo noformējumu gādāja pagasta dīdžeji Žanis un Raivis.



Написать комментарий