Populārās sabiedrības dāmas bērnam būšot ļoti dīvains vārds

foto: runyweb.com
foto: runyweb.com

To, ka Amerikā populārā sabiedrības dāma Kima Kardašjana (32) un mūziķis Kanje Vests (35) gaida pirmdzimto, zinām jau sen. Vai esat gatavi uzzināt, kādu vārdu savam bērnam esot izdomājis topošais tētis?

Fani, kas seko māsu Kardašjanu gaitām realitātes šovā un ārpus tā, bija pārliecināti, ka arī Kima savam mazulim izvēlēsies vārdu uz tāda paša burtiņa, kā viņas vārds. Šajā ģimenē visām māsām doti vārdi, kas sākas ar burtu „K” – Kima, Kortnija un Hloja (angļu rakstībā „Khloe”). Arī pusmāsas lepojas ar vārdiem, kas sākas ar to pašu burtu – Kailija un Kendala. Turklāt „K” burtiņu par savējo sauc arī Kimas mīļotais vīrietis un gaidāmā bērniņa tētis – Kanje Vests. 

Nesen kā pasauli pāršalkusi vēsts, ka mūziķis savam mazulim esot izdomājis dot pavisam neparastu vārdu. Bērns būšot Norts Vests (jeb Norta Vesta, ja piedzims meitenīte). Tie, kas pieprot angļu valodu, uzreiz sapratīs šī vārda savādo būtību. Vārdu salikums „North West” taču apzīmē debess puses un interpretējams kā „Ziemeļrietumi”! 

Kimas mazulim jānāk pasaulē šā gada otrajā pusē. Vēl tikai jāpaciešas daži mēneši un uzzināsim, vai šis vārdu kalambūrs patiešām bija domāts nopietni jeb tās bijušas tikai baumas. 

Daži Kimas fani jau pauduši atbalstu, atzīstot, ka vārdu salikums esot visnotaļ oriģināls šim ekstravagantajam pārītim, bet citi gan ir sašutuši: kā kaut ko tik absurdu var dot bērnam!


Написать комментарий