Jauni karatē meistari

foto: karateshotokan.lv
foto: karateshotokan.lv

Polijas pilsētā Vroclavā notika starptautiskais karatē turnīrs, seminārs un karatē meistaru eksāmens, ko vadīja mūsdienu karatē patriarhs Kennets Funakoši (10. dans, ASV), informē Sporta pārvalde.

Viņam asistēja: Ārons Bukers (6. dans, ASV) un daudzkārtējā Eiropas karatē čempione (WKF) Eva Tulejeva (3. dans, Slovākija).

Daugavpili Polijā pārstāvēja Karatē Akadēmijas „LFSKA” delegācija (prezidents A. Komars, 6. dans). 
Turnīrā piedalījās 350 karatisti no 33 Polijas, Čehijas, Krievijas, Lietuvas un Latvijas karatē klubiem. Konkurence vairākās kategorijās sasniedza 40 līdz 50 cilvēkus, tādēļ mūsu Ērika Medņikova trešā vieta ir izcils sasniegums! Aleksandra Lebedeka savā kategorijā izcīnīja 7. vietu. 

Nākošajā dienā notika karatē seminārs, kurā ar savu pieredzi un meistarību audzēkņiem un karatē meistariem no daudzām Eiropas valstīm dalījās Kennets Funakoši. Semināra noslēgumā notika meistaru eksāmens. Karatē Akadēmijā „LFSKA” parādījās jauni meistari! Veiksmīgi izturot visus pārbaudījumus, Alvis Ivanovs un Irēna Medņikova nokārtoja eksāmenu uz 1. danu (karatē „Melnā josta”)! 

Savu reitingu karatē paaugstināja „LFSKA” delegācijas vadītājs Maksims Kirejevs un instruktors Sergejs Ivaņko, veiksmīgi nokārtojot eksāmenu uz 3. danu. 
Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija sveic visus ar jauniem sasniegumiem un novēl visiem Labklājību un veiksmīgu Meistarības tālāku izaugsmi! 

18. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks Starptautiskais karatē turnīrs „Daugavpils Fortress”, kura laikā pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs izbaudīt karatē mākslas gaisotni un atbalstīt mūsu sportistus. 

Detalizētāka informācija pieejama Karatē Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv


Написать комментарий