Apreibinājies jaunietis «iznīcina» veikala “Maxima” alkohola dzērienu stendu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kāds apreibinājies jaunietis Limbažos veikalā "Maxima" piektdien sadauzījis vairākus tūkstošus latu vērtas alkoholisko dzērienu pudeles.

Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma portālam "Delfi" pastāstīja, ka policisti ap pulksten 12:30 saņēma informāciju, ka kāds jaunietis veikalā "Maxima XX" dauza dzērienu pudeles. Jaunietis iegājis veikalā un devies pie dārgāko dzērienu plaukta, ņēmis no tā ārā pudeles un triecis tās pret grīdu un sienām.

Policisti jaunieti aizturēja, noskaidrojot, ka viņš ir 1986.gadā dzimis limbažnieks. Lai noskaidrotu, kādu vielu ietekmē viņš atradies, viņam nozīmēta ekspertīze. Jukāma pastāstīja, ka veikalam radīti vairāki tūkstoši latu zaudējumi, kurus vēl precizē.

Tagad jaunietim būs jāatbild par notikušo un kriminālprocess sākts par huligānismu. Pagaidām policijai nav izdevies noskaidrot vīrieša motīvus, jo viņš "nav runājams".

"Maxima" preses sekretārs Ivars Andiņš portālam "Delfi" apliecināja, ka veikalā kāds iereibis apmeklētājs nezināmu iemeslu dēļ sācis huligāniski uzvesties, dzērienu nodaļā gāžot no plauktiem pudeles, lamājoties un citādi ārdoties. Veikala apsardzes darbinieki viņu aizturēja un nodeva policijai.

Pircēji un darbinieki nav cietuši. Lai sakoptu telpas, veikals tika slēgts apmēram uz 2,5 stundām, savukārt nodarītie zaudējumi būs skaidri pēc inventarizācijas, bet tos uzņēmumam segšot apdrošinātāji.


Написать комментарий