Rēzeknē īstenos dažas programmas jauniešiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Korespondentam Gorod.lv Rēzeknes domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs pastāstīja, ka šogad Rēzeknē īstenos programmas jauniešu atbalstam.

Viena no tādām programmām ir nodarbinātība vasarā, no pilsētas budžeta, šīs programmas īstenošanai ir izdalīti 10 tūkstoši lati. Tas sekmēs iespēju jauniešiem atrast darbu kultūras, tūrisma, uzņēmējdarbības, sporta, veselības, vides, masu mēdiju, sociālās sfēras un citās jomās.

Jauniešiem ir iespēja piedalīties uzņēmējdarbības koncepcijas konkursos. Piemēram, veiksmīgākās idejas būs realizētas no pilsētas domes fondu budžeta, tā varētu būt saldējuma pārdošana pilsētas ielās vai laivu noma.

Pilsētā nesen noslēdzās konkurss radošās uzņēmējdarbības jomā „Brigāde”, konkursa uzvarētāji saņems 2500 latus savu ideju realizācijai. Šis konkurss atbalsta tieši tās idejas, kuras ir saistītas ar kultūru un mākslu, atbilst sociālai un ilglaicīgai uzņēmējdarbībai Rēzeknes pilsētā.

A.Bartaševičs atzīmēja, ka jauniešu inovatīvās idejas Rēzeknes pilsētā tiek atbalstītas pēc iespējas no pašvaldības budžeta.


Написать комментарий