Naujenes mākslas un mūzikas skola aicina visus uz Aleksandra Širunova koncertu

foto: kolāža lat.gorod.lv
foto: kolāža lat.gorod.lv

5.aprīlī plkst.18.00 Daugavpils novada kultūras centrā notiks Aleksandra Širunova  jaunā, talantīgā akordeonista no Sankt – Pēterburgas koncerts. Aleksandrs ir visdažādāko konkursu un festivālu laureāts, akordeonists mācās pie A. I. Dmitrijeva.

Korespondentam Gorod.lv Spodris Kačāns pastāstīja, ka muzikants sniegs savu koncertu XI Starptautiskā akordeonistu konkursa ietvaros. Konkurss sāksies 6.aprīlī Naujenes mākslas un mūzikas skolā, A.Širunovs būs žūrijas sastāvā.

Pēc skolas direktora teiktā, konkursā piedalīsies vairāk par 70 akordeonistiem no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Igaunijas, Ukrainas un Serbijas mūzikas skolām. S.Kačāns atzīmēja, ka šī konkursa popularitāte aug, par to liecina augošs konkursantu skaits. Tas ir liels gods, ka šis konkurss notiek tieši Naujenes mākslas un mūzikas skolā.

Konkurss ir diezgan ilgs un nogurdinošs pasākums konkursantiem, šajos pasākumos parasti ir ļoti maz apmeklētāju. Tieši tāpēc Aleksandra Širunova koncerts būs labs pasākums, kurš popularizēs akordeona mūziku un spēli.


Написать комментарий