Anistone cieš kautiņā

foto: blogs.indiewire.com
foto: blogs.indiewire.com

Populārā Holivudas aktriste Dženifera Anistone (44) saņēmusi sitienu pa seju – aktrisei iesita viens no vīriešiem, kuru kautiņu viņa centās izšķirt, ziņo ārvalstu prese.

Holivudas aktrise drošsirdīgi metās kautiņam pa vidu, cenšoties izšķirt iekarsušos kaušļus vicinot savu somiņu. Taču spēki bija pārāk nevienlīdzīgi, un Dženiferai nepaveicās.

Visinteresantākais, ka viss notika filmēšanas laukumā: aktrise rīkojās tieši saskaņā ar scenāriju, taču piegāja pārāk tuvu aktierim Džonam Hoksam un repa dziedātājam Mos Def. Vīri bija tā aizrāvušies, ka viens no viņiem arī nejauši izraisīja incidentu.

Sitiens ar dūri nejauši trāpīja Dženiferas žoklī, turklāt viņa stipri sasitās kritiena laikā. Par laimi, samaņu aktrise nezaudēja, kaut arī jutās vienkārši briesmīgi. Viņai palīdzēja aiziet līdz grimētavai, taču filmēšanu nācās atlikt līdz nākamajai dienai. Hokss un Def metās atvainoties, taču aktrise saņēmās, pasmaidīja un teica: "Hei, puiši, es visu sabojāju, nevis jūs!"

Aktrises fani, uzzinot par traumām, vēlot aktrisei ātrāku atveseļošanos, izteica cerību, ka traumas neietekmēs Dženiferas kāzas ar Džastinu Terū. Tās plānotas maijā, Havaju salās.


Написать комментарий