Lidmašīnas pasažieris pieprasa, lai stjuartes pamet lidmašīnu

foto: rover-moscow.ru
foto: rover-moscow.ru

Saudi Arabia Airlines reiss no Džidas pilsētas uz Damamu Saūda Arābijas austrumos aizkavējies, jo kādam pasažierim traucējis fakts, ka uz lidmašīnas klāja atrodas stjuartes, ziņo travelnews.lv.

Reiss 1108 aizkavējies pēc tam, kad stjuarti lidojuma drošības instruktāžas laikā pārtrauca kāds pasažieris, kurš jautājis, kādēļ viņa atrodas lidmašīnā bez aizbildņa, vēsta Arabian Business.

Pasažieris norādīja, ka lidmašīna nedrīkst pacelties gaisā, līdz to nav pametušas visas sievietes, kam līdzi nav vīriešu dzimuma aizbildņi.

Drīz vien iejaucās drošības dienesta pārstāvji, kuri tramīgo pasažieri un viņa dēlu izsēdināja no lidmašīnas, bet pēcāk – uzsāka incidenta izmeklēšanu. Tādējādi reiss aizkavējās par vismaz divām stundām.

Kā zināms, saūdiešu sievietes, kas dodas ceļojumā, jāpavada vīriešu dzimuma aizbildnim – visbiežāk tas ir vīrs vai tēvs, bet reizēm – arī dēls. Sievietēm nepieciešama arī vīriešu aizbildņa piekrišana, ja viņas vēlas pieteikties darbā, ceļot uz ārzemēm, precēties vai atvērt kontu bankā.


Написать комментарий