Vjačeslavs Dombrovskis noraida pārmetumus par Pavļuta saistību ar Gazprom

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vienotības pārstāvju izteikumi par ekonomikas ministra iespējamo saistību ar Krievijas kompāniju Gazprom rada izbrīnu,” portālam Diena.lv norāda Reformu partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis.

“Acīmredzot Vienotības pārstāvji ir aizmirsuši, ka tieši pateicoties viņu deputātu balsojumam Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijā vēl šā gada februārī, neskatoties uz Ekonomikas ministrijas izteiktajiem iebildumiem, tika virzīti un arī atbalstīti AS Latvijas Gāze piedāvātie grozījumi Enerģētikas likumā, atliekot gāzes tirgus liberalizāciju uz nenoteiktu laiku. Zīmīgi, ka par grozījumiem vienoti balsoja gan Saskaņas centra, gan Vienotības deputāti,” uzsver Dombrovskis.

“Lai atgādinātu koalīcijas partneriem par viņu deputātu balsojumu, kā arī pausto komisijas sēdē tuvākajā laikā rosināšu atklāto balsojumu par šā gada 27. februāra Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas slēgtās daļas ierakstu atslepenošanu. Tautai ir jāzin savi patiesie “varoņi”,” saka Dombrovskis. 

Diena.lv jau rakstīja par Vienotības aizdomām, ka Pavļuts nestrādā valsts interesēs, bet sācis pats savu spēli ar Gazprom.


Написать комментарий