Dome izdalīs 50 tūkstošus latu Starptautiskā spīdveja čempionāta etapa novadīšanai Daugavpilī

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils dome izdalīs 50 tūkstošus latu pasaules čempionāta spīdvejā novadīšanai etapa Daugavpilī, čempionāts notiks 2013.gada augustā. Finanšu komiteja apstiprināja lēmumu par līdzekļu izdalīšanu no pilsētas budžeta.

Portālam Daugavpils spīdveja kluba vadītājs “Speedway Grand Prix of Latvia” Vladimirs Nadeždins pastāstīja, ka 2012.gada jūlijā bija pieņemts lēmums par čempionāta etapa novadīšanu, daļu no finansējuma saņemot no pilsētas budžeta. Izdalītie līdzekļi būs pārskaitīti spīdveja klubam, organizatoriem, kuri pašlaik atrodas Londonā.

Valdības loceklis atzīmēja, ka 166 tūkstoši latu, ko izdalīja pilsētas dome uz šo gadu, bija jau patērēta puse no izdalītajiem līdzekļiem. Izdalītie papildlīdzekļi pasākumam būs patērēti pasākuma organizēšanai, pasākuma translācijas organizēšanai.

V.Nadeždins pastāstīja, ka 50 tūkstoši lati, ko izdalīja dome ir tikai puse no nepieciešamajiem līdzekļiem, vēl 50 tūkstošus latus izdalīs valsts Sporta komiteja, daļa būs nopelnīta pateicoties biļešu pārdošanai, pārdošana notiek ļoti intensīvi.

Deputāts atzīmēja, ka čempionāta etaps Daugavpilī būs organizēts augstā līmenī, galvenais, lai laika apstākļi nepieviltu.


Написать комментарий