Deju kolektīvs «Avotiņš" cer uzvarēt konkursā ar daugavpiliešu palīdzību

foto: labiedarbi.lv
foto: labiedarbi.lv

Pēc trim dienām – 31.martā – noslēgsies balsošana portālā www.labiedarbi.lv, pateicoties kurai, uzvarot konkursā, viens no populārākajiem Daugavpils deju kolektīviem „Avotiņš” varēs iegādāties jaunus tērpus un profesionālos apavus.

Projektā minētā summa ir 2 834 lati. Šobrīd „Avotiņš” ieņem 3.vietu ar 10 400 balsīm, kas nozīmē, ka uzvara ir tuvu. Tādēļ mūsu dejotājiem ir nepieciešams mūsu atbalsts, nobalsot par deju kolektīvu var šeit.

Nākamgad Daugavpils deju kolektīvs „Avotiņš” svinēs 40 gadu jubileju. Kolektīvs sen iekarojis skatītāju sirdis, lai nākamā gadā rudenī ieplānotais jubilejas koncerts kļūtu par spilgtu notikumu, kolektīvam nepieciešams iegādāties jaunus tērpus un profesionālos apavus.

Pašlaik kolektīvā darbojas vairāk nekā 75 bērni un jaunieši vecumā no 4 līdz 18 gadiem. Kolektīva vadītāja ir Ludmila Novikova. Ik gadu labdarības atskaites koncertos kolektīvs sniedz prieku daudziem skatītājiem. Kolektīvs aktīvi piedalās dažādos konkursos un festivālos ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.

Pavisam nesen daugavpilieši palīdzēja savākt nepieciešamo naudas summu, kas bija vajadzīga Krievu vidusskolas-liceja deju kolektīvam „Balaguri”, pateicoties cilvēku atsaucībai, portāla labiedarbi.lv iedalītie 2 000 latu tiks izmantoti jauno tērpu iegādei.

Mūsu spēkos ir palīdzēt vēl vienam talantīgajam deju kolektīvam cienīgi sagaidīt savu jubileju.


Написать комментарий