Ļera Kudravceva pastāstīja par neirožu klīniku un savām kāzām 1

foto: 10novostey.ru
foto: 10novostey.ru

Populārā Ļera Kudravceva pastāstīja, ka ātrā laikā precēsies ar hokejistu Igoru Makarovu, ziņo portāls www.internovosti.ru.

Intervijas gaitā paziņoja, ka viņa var atteikties no karjeras, jo vēlas, lai viņas ģimene būtu stipra, un pilnīgi grib veltīt sevi bērniem. 

Ir zināms, ka 41 gadīgā Ļera neslēpj to, ka ātri būs kāzas. Līdz šim laimīgam notikumam Lerai nācās daudz strādāt, lai varētu uzturēt savu mammu un dēlu. Tāpēc bija  neirožu klīnikas pacientu skaitā.

Pēc nodarbībām ar psihologu sieviete iemācījās saprast sevi un problēmu saknes. Ļerai ir bailes no vecuma, nākotnes un viņa ļoti pārdzīvo par savu dēlu, atzinās Lera.

Ārstēšanās gaitā Lera saprata, ka ir svarīgi atstāt spēkus sev. Šajā dzīves momentā slavenība arī iepazinās ar hokejistu Igoru Makarovu. Lera pastāstīja, ka viņa jau otrajā dienā pēc iepazīšanās pateiktu Igoram „Jā!”, ja viņš viņu bildinātu.

Kāzas notiks jūnijā, pēc Muz – Tv prēmijas novadīšanas, 7.jūnijs. Līgavainim līdz tam brīdim beigsies spēļu sezona, pēc tradīcijas maijā kāzas rīkot nevar, tāpēc kāzas notiks jūnijā.


Написать комментарий

Drausmīgi slikta un nepareiza latviešu valoda. Vai tik tiešām Daugavpilī nav kāda puslīdz ciešama latviešu valodas zinātāja. Virstakstā vismaz izlabojiet - neiroŽu klīnika, nevis - neirozu.