Lombardos ieķīlā pat pumpi krūšu palielināšanai

foto: lombards24.lv
foto: lombards24.lv

Lai gan ieķīlāt uz lombardiem pārsvarā cilvēki nes ikdienišķas lietas, to darbiniekiem gadās saskarties arī ar pārsteigumiem, norāda viena no lielākajiem šī tirgus spēlētājiem Lombards 24.lv viens no īpašniekiem Agris Evertovskis.

Viņš atceras, ka uz lombardu ticis atnests gan koka zilonis, gan pildspalvu komplekts, kura cena veikalā nepārsniegtu latu. Tomēr visspilgtāk atmiņā palicis gadījums, kad atnests vakuuma pumpis krūšu palielināšanai, un kāds darbinieks to bija arī pieņēmis.

«Tas tika pieņemts no kāda pastāvīgā klienta, kam uz to brīdi nekā cita nebija ko ieķīlāt. Jāmin gan, ka pakaļ viņš šim pumpim tā arī neatnāca. Mēs to izlikām pārdošanā un vispārsteidzošākais bija tas, ka divu dienu laikā arī pārdevām. Tā, ka pieprasījums ir pēc visdažādākajām precēm,» smejoties atzīst A. Evertovskis.

Viņš gan piebilst, ka šādi gadījumi ir ļoti reti, jo visbiežāk cilvēki nes ieķīlāt mobilos telefonus, datortehniku vai kādu citu sadzīves tehniku. Tiesa televizorus nesot retāk, jo, acīmredzot, cilvēki no tiem negrib šķirties.


Написать комментарий