Zinātnieki ir atraduši visvieglāko notievēšanas metodi bez diētām un fitnesa 1

foto: edazdorov.ru
foto: edazdorov.ru

Hārvardas universitātes zinātnieki atrada visvieglāko un tajā pašā laikā efektīvāko notievēšanas veidu bez diētām un fitnesa.

Pēc zinātnieku teiktā tuvākajā laikā, lai ātri varētu notievēt  būs nepieciešams izdzert tikai vienu tableti, kura satur baktērijas, ziņo portāls informing.ru.

Tādu secinājumu izdarīja Hārvardas universitātes zinātnieki, kuri veica eksperimentus uz pelēm. Pētījums noslēdzās tajā, ka triju nedēļu laikā pelēm bija veikta šuntēšanas operācija, tāda veida operāciju veic cilvēkiem, kuri cieš no liekā svara.

Pēc operācijas cilvēkiem zūd vēlme ēst veselībai kaitīgos produktus, tāpēc tie strauji sāk tievēt. Tas notiek tāpēc, ka barības trakta florā notiek zināmas izmaiņas.

Zinātnieki paņemot labvēlīgās baktērijas no peļu barības trakta transplantēja uz peļu barības traktiem, kuras cieta no liekā svara. Rezultātā peles ar lieko svaru sāka strauji tievēt.

Pagaidām nav zināms kad būs pagatavotas tabletes, bet var ar pārliecību apgalvot, ka šis atklājums aizstās šuntēšanas operāciju. Pēc statistikas datiem, šī veida operāciju veic biežāk nekā apendicīta operāciju.

 


Темы: , , ,
Написать комментарий

Hārvardas universitātes zinātnieki atrada visvieglāko un tajā pašā laikā efektīvāko notievēšanas veidu bez diētām un fitnesa - pavisam vienkārši, cilvēki ar lieka svara problēmām tiek nometināti Latvijā uz pāris mēnešiem pie smaga darba un minimālās algas, pie tam ziemā, kad jāmaksā par apkuri!