Ruģeļos par 40 670,68 latiem tiks veikta bērnu rotaļu laukuma teritorijas izbūve un labiekārtošana 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepirkumu uzraudzības biroja informācija liecina, ka bērnu rotaļu laukuma teritorijas izbūve un labiekārtošana Gaismas ielā Nr.4, Nr.6, Daugavpilī izmaksas pilsētai 40 670,68 latus. 

Komunālās saimniecības pārvaldes komunālinženiere Oksana Grigorjeva portālam Gorod.lv paskaidroja, ka darbu ietvaros tiks izbūvēts laukums bērnu rotaļu aprīkojuma uzstādīšanai, iekārtota zaļā zona, gājēju celiņi, celiņi riteņbraucējiem un skeitotājiem, tiks iestādītas puķes, krūmi un koki.

Tāpat tiks izveidots 10 automašīnām domātais stāvlaukums, kurā automašīnas atstās vecāki, kuri vedīs savus bērnus uz rotaļu laukumu, kas domāts visa mikrorajona bērniem.

Atgādināsim, ka minēto darbu nepieciešamība radās pagājušajā gadā, jo izvēlētajā vietā nebija iespējams uzstādīt bērnu rotaļu laukuma aprīkojumu. Teritorijā tika ievestas un izlīdzinātas smiltis, tomēr tas problēmu neatrisināja, tādēļ bija nepieciešami papilddarbi.

Darbi tiks uzsākti tiklīdz to ļaus laikapstākļi un pabeigti maija beigās. Saskaņā ar konkursa rezultātiem ar bērnu rotaļu laukuma iekārtošanu nodarbosies pašvaldības uzņēmums  „Labiekārtošana-D”.  

Jāatzīmē, ka 40 670 latos nav iekļauta bērnu rotaļu laukuma aprīkojuma iegāde – tas tika iegādāts jau pagājušā gadā. 


Написать комментарий

Вместо стоянки лучше бы баскетбольную площадку придумали и турник для пацанов 13-17 лет.