V.Nadeždins: Uzņēmēju gājienā Pilsētas svētkos piedalīsies vismaz 30 firmas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Attīstības departaments aicina uzņēmējus piedalīties uzņēmēju gājienā, kas notiks Pilsētas svētku ietvaros šī gada jūnijā.

„Esam pārsteigti, bet 2 nedēļu laikā atradām vairāk nekā 20 lielas privātfirmas, kuras vēlas piedalīties gājienā. Tās ir bankas, ražošanas uzņēmumi, apdrošināšanās aģentūras, firmas, kas darbojas pakalpojumu jomā: LRR, Zieglera mašīnbūve, Axon cable, Swedbank, DND. Šo sarakstu papildinās 10 pašvaldības uzņēmumi, kuros strādā liels darbinieku skaits. Rezultātā gājienā piedalīsies vismaz 30 firmas un, ja katru no tām pārstāvēs vismaz 15 cilvēki, kopā sanāk ap 500 gājiena dalībniekiem”, - portālam Gorod.lv paziņoja Biznesa attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins.

Pēc viņa vārdiem, līdz Pilsētas svētkiem vēl esot 2 mēneši, tāpēc nav izslēgts, ka dalībai gājienā pietieksies arī citi uzņēmumi un to skaits pieaugs līdz 50. Pasākuma rīkotāji nedzenas pēc uzņēmumu rekordskaita, jo pašvaldības uzdevums esot prezentēt interesantākus uzņēmumus.

Protams, visi uzņēmumi, kuru kontaktinformācija esot iesniegta Biznesa attīstības nodaļā, tiks aicināti piedalīties gājienā. V.Nadeždins atzīmēja, ka dalība uzņēmēju gājienā esot laba iespēja parādīt sevi, jo pēc gājiena laukumā notiks labāko firmu apbalvošana vairākās nominācijās.

Runājot par to, cik gājiens būs interesants un plašs un komentējot krāšņu uzņēmēju gājienu Ventspilī, kas pērn notika Pilsētas svētku ietvaros un ilga 2 stundas, nodaļas vadītājs atzīmēja, ka Daugavpils nevēlas kopēt Ventspili, jo tur esot citāda situācija.


Написать комментарий