Vienkārši apskaujot vīriešus, angliete nopelna vairāk par prostitūtām

foto: spu-party.ru
foto: spu-party.ru

Angliete Kitija Mansfilda no Kentas ir pirmā un pagaidām vienīgā profesionālā "apskāvēja" Lielbritānijā.

Par saviem pakalpojumiem viņa pieprasa iespaidīgu honorāru – 45 sterliņu mārciņas par stundu, kaut arī tālāk par apskāvieniem lieta nenonāk, informē britu mediji.

Kitijas ienākumi pārsniedz parasto britu prostitūtu honorārus, izņemot to, kuras sniedz elitārus eskorta pakalpojumus.

Kaut arī daudziem ir aizdomas, ka Kitija ar vīriešiem nodarbojas arī ar seksu, pati "apskāvēja" to kategoriski noraida. Viņa stāsta, ka nekad pilnībā neatkailinās. Viņai un viņas klientiem mugurā jābūt vismaz apakšveļai.

45 gadīgā Kitija apskauj savus klientus tādā atmosfērā, kāda viņiem ir tīkama. Turīgākie klienti "apskāvēju" var pat noīrēt uz nedēļas nogali, kā arī pasūtīt viņas kolēģi Natāliju, tādejādi divas dāmas apskaujot vīrieti rada "stereo efektu".

"Tā ir psihoterapija. Cilvēki atnāk, apskaujas, runā ar mani par visu, kas viņiem ir interesants. Viņi vēlas sajust to, ka kādam ir interesanti. Tas ir tas, ko pēdējā laikā esam pilnībā zaudējuši kontaktējoties viens ar otru, jo pieskaršanās savā ziņā ir kļuvis par tabu," norāda Kitija.

Interesanti, ka Kitijas viedoklim piekrīt arī psihologi, kuri uzskata, ka katram cilvēkam dienas laikā nepieciešami vismaz 8 apskāvieni.


Написать комментарий