Minikruīza pasažieriem galamērķī ļauj pabūt sešas minūtes

foto: diena.lv
foto: diena.lv

Atpūtniekiem uz kāda prāmja klāja ceļā uz Amsterdamu nācies pārciest 13 stundu ilgu aizkavēšanos Ziemeļjūras viļņos, turklāt, nonākot galamērķī, viņi to paspējuši skatīt vien sešas minūtes, pirms nācies atkal atgriezties mājup, ziņo travelnews.lv.

Minikruīzs no Tainsaidas prāmju ostas Nortšīldā (Lielbritānija) bija ceļā uz Amsterdamu (Nīderlande), kad Ziemeļjūrā sākās spēcīga vētra. Šī iemesla dēļ salīdzinoši nelielā attāluma veikšana prasīja 30 stundas.

Kad pasažieri beidzot bija nokāpuši no kuģa klāja, viņi acumirklī atkal tika steidzināti uz autobusiem, lai paspētu braukt uz mājām ar citu kuģi.

Pēc 45 stundām nokļūstot Lielbritānijas ziemeļaustrumos, ceļotāji gaidītās ekskursijas vietā bija baudījuši vien Ziemeļjūras viļņus un sešas minūtes Amsterdamā.

"Es vēlētos atvainoties visiem pasažieriem, kurus skāra mūsu minikruīza kavēšanās ceļā uz Amsterdamu," atzinis uzņēmuma "DFDS Seaways" pārstāvis Makss Fosters. "Aizkavēšanās iemesls bija neparedzēta laika apstākļu pasliktināšanās Ziemeļjūrā."

"Mūsu uzņēmumā pasažieru drošība vienmēr ir pirmajā vietā. Kuģu apkalpe, kā arī komanda krastā smagi strādāja, lai nodrošinātu pasažieriem ātru un drošu mājupceļu, tajā pašā laikā darot visu iespējamo, lai viņi būtu maksimāli informēti par notiekošo," atzina kuģa personāls.


Написать комментарий