Vīrietis ar nazi uzbrucis Lietuvas izmeklēšanas dienesta darbiniekiem

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Ar nazi bruņojies vīrietis otrdien uzbrucis darbiniekiem Lietuvas Speciālās izmeklēšanas dienesta (SID) ēkā Viļņā, vismaz divi cilvēki ir ievainoti, vēsta portāls "Delfi.lt".

Saskaņā ar portāla "Delfi.lt" rīcībā esošo informāciju, otrdienas rītā vīrietis ieradies dienesta ēkā un stādījies priekšā kā prasītājs. Tad viņš izvilcis nazi un sācis ar to vicināties, ievainojot divus cilvēkus. Pēc uzbrukuma vīrietis meties bēgt, bet uz ielas aizturēts.

Vēlāk policisti no ēkas izveduši rokudzelžos saslēgtu vīrieti ar asiņainu seju, kurš policijas pavadībā aizvests ar ātro palīdzību, raksta "Delfi.lt". Ceļā uz neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnu vīrietis esot kliedzis - "nē heroīna mafijai Viļņā!"

SID direktors "Delfi" pastāstīja, ka aptuveni 30 gadu vecais vīrietis dienesta darbiniekiem izteicis nesaprotamas prasības un tad izvilcis nazi, ar kuru sadūris kājā apsargu un tuvumā esošu darbinieku. Aizturēšanas laikā uzbrucējs ar nazi pats sev savainojis roku. Slimnīcā nogādāti gan abi cietušie, gan uzbrucējs.

Viļņas policijai aizturētais vīrietis jau ir zināms, policijā uzzināja "Delfi.lt". Viņš jau iepriekš ir nācis uz policiju un izvirzījis nesaprotamas pretenzijas. Ir aizdomas, ka uzbrucējs cieš no psihiskās veselības traucējumiem.


Написать комментарий