Daugavpils radošās jaunatnes pārstāvjiem ir iespēja apmeklēt Briseli

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Daugavpils radošās jaunatnes pārstāvjiem ir iespēja apmeklēt vienu no skaistākajām Eiropas pilsētām – Briseli. Lai to izdarītu, viņiem jāpiedalās plakātu konkursā „Right2move”.

Šis gads Eiropā pasludināts par Eiropas Pilsoņu gadu, tādēļ arī konkurss tiek veltīts tam, kā jaunieši jūtas Eiropas pilsoņa lomā.

Piedalīties konkursa var jaunieši vecumā no 18 līdz 30 gadiem, kuri kādreiz piedalījušies jauniešu apmaiņā, bijuši brīvprātīgajā darbā ārzemēs, stažējušies, strādājuši vai studējuši citā Eiropas valstī.

Gūtā pieredze, izjūtas, pārdzīvojumi un pārdomas jāatspoguļo plakāta veidā.  Balvas ietver ceļojumu uz Briseli, uzvarētāja plakāts tiks nodrukāts un izstādīts Eiropas Jaunatnes nedēļas 2013 laikā.

Konkursā iesniegti darbi 2013.gada 13.aprīli tiks publicēti sociālajos tīklos. Sīkāka informācija par konkursu atrodama šeit (http://www.facebook.com/Eurodesk).

Ja vēlaties dalīties iespaidos par Eiropā pavadīto laiku un atbilstat konkursa prasībām, droši piedalieties plakātu konkursā. Vēlam veiksmi!


Написать комментарий