Kalkūnos tiek plānota Sociālo pakalpojumu centra jumta renovācija

foto: creativeholding.ee
foto: creativeholding.ee

Daugavpils novada domes informācija liecina, ka 3.aprīlī tā izsludinājusi konkursu par Sociālo pakalpojumu centra „Pīlādzītis” jumta renovāciju.

Saskaņā ar konkursa nolikumu iepirkuma priekšmets ir ēkas jumta vienkāršota renovācija, kas jāveic 90 kalendāru dienu laikā no līguma parakstīšanas brīža. Viens no līguma noslēgšanas pamatkritērijiem ir iepirkuma zemākā cena.

Jumta renovācijas projekta ietvaros tiek plānota esošā jumta azbesta šīfera seguma demontāža, bojāto sparu un konstrukciju demontāža, latojuma un jumta teknes demontāža. Tāpat projekta ietvaros tiks veikts jumta sparu un koka karkasa bojāto konstrukciju remonts, to apstrāde ar antipirēnu, antikondensāta plēves stiprināšana ar koka latam pie spārēm, tiks iekārtotas jumta barjeras cilvēku drošībai, kā arī veikti pārējie jumta renovācijai nepieciešamie darbi. Tiek plānots, ka pretendents nodrošinās arī būvgružu savākšanu un aizvešanu uz izgāztuvi un azbesta šīfera utilizāciju. 

Jāatzīmē, ka pretendentu pieteikumi iesniedzami līdz 15.aprīlim, savukārt 8.aprīlī plkst.11:00 pretendenti tiks iepazīstināti ar būvniecības vietu.


Написать комментарий