Līvānu teātra sporta pulciņs gūst godalgotas vietas

foto: livani.lv
foto: livani.lv

2013. gads Līvānu teātra sporta pulciņa audzēkņiem ir iesācies kā ļoti darbīgs un interesants laiks, informē Līvānu pašvaldības portāls. 

Jau 10. janvārī trīs Līvānu komandas tika uzaicinātas uz draudzības spēlēm Rēzeknē. Visas trīs komandas izrādījās kā labākās savās vecuma grupās.

8. februārī piedalījāmies Balvu pilsētas svētku ietvaros rīkotajā draudzības turnīrā "Vilks". Visas trīs komandas tika izvirzītas uz Latgales reģionālo turnīru, kas notika 9. martā Balvos.

Arī Latgales reģionālajā turnīrā starts bija veiksmīgs, jo 2 komandas (jaunākā un vidējā) ieguva tiesības piedalīties Latvijas turnīrā.

22. un 23. marts bija īstas svētku dienas visiem 170 labākajiem Latvijas teātra sporta spēlētājiem, kuri bija ieradušies Iecavā. Turnīrā piedalījās 34 komandas. Prieks par citu komandu spēlēm, prieks par pašu sasniegumiem! Iegūtas divas 3. vietas.

Līvānu 1. vidusskolas 3. klašu komandā spēlēja Luīze Meņkovska, Laine Slica, Estere Kraukle, Nellija un Keita Pfafrodes. LBJC vidējās grupas komandā spēlēja Ainārs Dukaļskis, Artis Pauniņš, Dagnija Butlere, Katrīna Zorkina, Viktorija Čipāne. Reģionālajā turnīrā piedalījās arī Jānis Upītis, Sintija Lukjanska, Aiga Ugaine, Marta Markote.

Paldies Līvānu novada domei par iespēju piedalīties šajos brīnišķīgajos svētkos!


Написать комментарий