Atvērto durvju diena Daugavpils Universitātē – «Uzdzīvojam zaļi!»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 9.aprīlī, plkst.15:00 – 17:00 Daugavpils Universitātē (DU) notiks Atvērto durvju diena, kuras devīze ir „Uzdzīvojam zaļi!”.

Pēc DU sabiedrisko attiecību menedžeres Vitas Viļevko vārdiem, lai uzdzīvotu zaļi, ikviens universitātes apmeklētājs tiek aicināts piedalīties arī makulatūras un izlietoto bateriju vākšanā. Līdz ar to otrreizējai pārstrādei būs iespēja nodot nevajadzīgos papīrus, kā arī, atnesot izlietotās baterijas, pasargāt dabu no kaitīgajiem atkritumiem.

Universitātes EKO padome aktīvākajiem universitātes viesiem piedāvās piedalīties arī nelielā eko skrējienā, kura laikā būs iespēja uzzināt vēl dažādas interesantas lietas par zaļo dzīvesveidu, kā arī nopelnīt balvas.

Pasākuma laikā – no plkst.15:00 līdz 17:00 – universitātes vecajā korpusā (Vienības 13) apmeklētāji varēs uzzināt par studiju un ārpusstudiju iespējām DU, iegūt informāciju par budžeta vietām un studiju maksām, par bonusiem, kuri dod atlaides un priekšrocības stājoties DU, par studentu apmaiņas programmu ERASMUS u.c.

Atvērto durvju dienas laikā būs iespēja piedalīties fakultāšu sagatavotajās aktivitātēs: galvenokārt uzmanība tiks pievērsta dabaszinātnēm un matemātikai, tomēr netiks aizmirstas arī citas fakultātes.  Humanitārās fakultātes studenti pastāstīs par iespējām apgūt dažādas valodas, Izglītības un vadības fakultātes un Mūzikas un mākslu fakultātes studenti un docētāji iepazīstinās ar iespējām apgūt skolotāja, mākslinieka, mūziķa, psihologa profesiju, kuras atkal kļuvušas populāras.

Tāpat Atvērto durvju dienas dalībnieki varēs piedalīties skolu jaunatnes jaunrades konkursā, atbildēt uz āķīgiem jautājumiem. Sīkāka informācija par konkursu atrodama šeit.


Написать комментарий