Pedofils meklēja sievieti, lai tā viņam dzemdētu meitu

foto: zulikhan.dreamwidth.org
foto: zulikhan.dreamwidth.org

Vīrietis sociālajos tīklos izsūtīja fotogrāfijas, kur izvaro zīdaini, tādā veidā viņš centās ierunāt sievieti, lai tā viņam dzemdētu bērnu, ziņo portāls ru.tsn.ua.

Sociālajos tīklos pedofils izvietoja vairāk nekā 700 fotogrāfijas, kurās ir uzņemta bērnu izvarošana. Lielbritānijā policija aizturēja 38 gadīgo vīrieti, Robertu Malku, kurš izvaroja mazgadīgos bērnus. Pedofils meklēja sievieti, kura būtu ar mieru dzemdēt viņam meitu.

Policijas darbinieki atrada pedofili caur internetu, jo sociālajos tīklos viņš izlika fotogrāfijas un video, kur vīrietis demonstrēja savas sadistiskās fantāzijas. Divi policisti sāka sarakstīties ar vīrieti, atbalstot viņa idejas. Roberts aktīvi meklēja sievieti, kura varētu viņam dzemdēt bērnu, rakstīja par pozām, kuras ļauj ieņemt tieši meiteni. Otrs policijas darbinieks atzinās, ka viņam ir 3 un 5 gadu veci bērni.

Vīrietis uzreiz izteica vēlmi satikties ar bērniem, pastāstīdams savu mērķi un apgalvodams, ka šī vajadzība ir normāla un adekvāta. Policisti secināja, ka pedofils sociālajos tīklos izvietoja vairāk nekā 700 fotogrāfijas un vairākus desmitus video, kur vīrietis veic prettiesiskas darbības. Tieši policistiem vīrietis atsūtīja 28 fotogrāfijas, kur izvaro mazgadīgās meitenes. Pēc fotogrāfiju saņemšanas policijas darbinieki aizturēja vīrieti. Izrādījās, ka pedofils ir recidīvists un 10 gadus jau ir nosēdējis ASV cietumā par tāda veida dzimumnoziegumiem. Vīrieša advokāts Čārlzs Šeltons apgalvo, ka viņa aizstāvamā persona ir nepieskaitāma, pēc advokāta teiktā pedofils vēl bērnība izjuta seksuālo tieksmi pret savu māti.


Написать комментарий