Sāksies Aglonas ielas rekonstrukcija

foto: riga24.lv
foto: riga24.lv

Krāslavas novada dome ir veikusi nepieciešamos darbus Aglonas ielas rekonstrukcijai Krāslavā uzsākšanai.

Aglonas ielas rekonstrukcijas darbi tiks veikti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu 3.2.1.2. aktivitātē „Tranzītielu sakārtošana pilsētu teritorijās” projekta „Aglonas ielas rekonstrukcija Krāslavā” 3DP/3.2.1.2.0./12/APIA/SM/006 ietvaros. Projekta „Aglonas ielas rekonstrukcija Krāslavā” vispārīgais mērķis ir satiksmes drošības un kvalitātes uzlabošana Aglonas ielā Krāslavā. Projekta tiešais mērķis ir veikt Aglonas ielas rekonstrukcijas darbus.


Saskaņā ar 2013.gada 14.martā noslēgto līgumu rekonstrukcijas darbus ir plānots uzsākt pēc š.g. 15.aprīļa. Rekonstrukcijas darbus veiks SIA „Ošukalns”. Rekonstrukcijas darbu izmaksas sastāda Ls 588 351.21 bez PVN. Rekonstrukcijas darbu būvuzraudzību veiks SIA „Firma L4”, autoruzraudzību – SIA „SKA projekts”.

Rekonstrukcijas ietvaros tiks veikta ielas seguma konstruktīvās kārtas rekonstrukcija (788 m) līdz pilsētās robežai, gājēju ietves un lietus ūdens kanalizācijas sistēmas izbūve, apgaismojuma infrastruktūras rekonstrukcija un satiksmes organizācijas līdzekļu uzstādīšana. Papildus tam tiks veikta Aglonas un Izvaltas ielu krustojuma paplašināšana un pārbūve, kā arī Izvaltas ielas pieslēguma rekonstrukcija 70 m garumā.
 


Написать комментарий