Rēzeknē notiks starptautiskais telpu futbola turnīrs

No 5. līdz 7. aprīlim projekta „CrossBo Active” ietvaros Rēzeknē, Valsts robežsardzes koledžas Sporta mācību centrā (Zavoloko ielā 8) notiks telpu futbola turnīrs, kurā piedalīsies komandas no Latgales reģiona un Pleskavas apgabala, informē Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Sporta turnīrā par uzvaru cīnīsies 1996. gadā dzimušu un vecāku vīriešu telpu futbola komandas no Rēzeknes, Balvu, Ludzas, Kārsavas, Demenes, Bērzgales pilsētām un novadiem, Pleskavas pilsētas un rajona.

Ielūdzam visus sporta pasākumu cienītājus un interesentus uz svinīgo starptautiskā telpu futbola turnīra atklāšanu, kura notiks 5. aprīlī plkst. 16.15 Rēzeknē, Valsts robežsardzes koledžas Sporta mācību centrā (Zavoloko ielā 8).

Latgales reģiona attīstības aģentūra sadarbībā ar Pleskavas bērnu papildus izglītības Valsts budžeta izglītības iestādi „Bērnu – jauniešu sporta sagatavošanas centrs” realizē projektu ELRI-130 "Promotion of Healthy Life-Style Organizing Sport Events in Latgale and Pskov Regions" (CrossBo Active) Igaunijas-Latvijas-Krievijas Pārrobežu sadarbības programmas Eiropas Kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros, vispārējais projekta mērķis – veicināt Latvijas un Krievijas pārrobežas reģiona iedzīvotāju iesaistīšanos veselīga dzīvesveida aktivitātēs, tādējādi sekmējot integrētāku un veselīgāku sabiedrību. Projekta ietvaros plānots organizēt 17 turnīrus (4 basketbola, 5 volejbola, 2 telpu futbola, 2 strītbola un 2 futbola, 1 hokeja un 1 handbola) Latvijā un Krievijā, kuros piedalīsies Latgales reģiona un Pleskavas apgabala sportistu (vīriešu, sieviešu un jauniešu) komandas.


Написать комментарий