Izskatīts Biķernieku pamatskolas attīstības plāns

foto: izglitiba-kultura.lv
foto: izglitiba-kultura.lv

Vakar, 4.aprīlī, notikušajā Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas sēdes gaitā deputāti izskatīja Biķernieku pamatskolas attīstības plānu 2013.-2018.gadam.

Biķernieku pamatskolas direktors Aleksejs Mackevičs, uzstājoties ar ziņojumu, pastāstīja, ka jauns pamatskolas attīstības plāns un pamatskolas redzējums izstrādāti sadarbībā ar pamatskolas personālu, pedagoģisko kolektīvu, skolēniem, Skolas padomes pārstāvjiem un skolēnu vecākiem. Saskaņā ar jauno redzējumu pamatskola darbosies kā radošais, tradīcijām bagātais izglītības centrs ar attīstību veicinošo un konkurētspējīgo mācību programmu.

Jāatzīmē, ka minētā plāna ietvaros tiek paredzēta skolas renovācija, izmantojot ES fondu atbalstu, skolēnu prasmju uzlabošana, pamatskolas nolikuma papildināšana. Biķernieku pamatskolas attīstības plāna „rozīnīte”, pēc komitejas deputātu vārdiem, ir iecere izveidot pagarinātās dienas grupas, paredzēt karjeras izglītības iespējas, svešvalodu pasniegšanu arī pirmsskolas grupās.

Pamatskolas attīstības plāns izraisīja aktīvu diskusiju, deputāti uzdeva vairākus jautājumus. Rezultātā jaunajā Biķernieku pamatskolas attīstības plāna tiks veikti daži grozījumi.


Написать комментарий