Dizaina jomas attīstībai Latgalē divi “Saules skolas” pedagogi apmeklēs izstādi Milānā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola” divi pedagogi dosies uz Milānu, kur no 12. līdz 15.aprīlim notiks starptautiskā izstāde „Salone Internazionale del Mobile”, pēc kuras tiks organizēti 6 semināri par dizaina tendencēm pasaulē, kurus apmeklēs skolas skolēni un pedagogi, mākslas asociācijas dalībnieki, pašvaldības iestāžu pārstāvji, uzņēmēji un citi interesenti.

„Saules skolas” direktore Ilona Linarte-Ruža pastāstīja, ka brauciens tiks organizēts Kultūrkapitāla fonda projekta ietvaros un izmaksās 600 latus. Projekta ietvaros izstādi apmeklēs Dizaina un mākslas vidusskolas 6 programmu vadītāji.

Pēc projekta īstenošanas iegūtās zināšanas mācību procesa laikā tiks nodotas topošiem speciālistiem. Projekts veicinās izglītības un profesionālās kvalifikācijas kultūras jomā paaugstināšanu, starptautisko sakaru nodibināšanu, veicinās radošo darbību dizaina jomā, radīs izpratni par jaunākajām tendencēm dizaina jomā, veicinās izglītības pasākumu un diskusiju attīstību sabiedrībā.

Projekta ilgtermiņa mērķis – Latvijas konkurētspējas paaugstināšana pasaules tirgū, veicinot dizaina jomas attīstību Latvijā.
 


Написать комментарий