Atbalstīts Daugavpils novada domes projekts «Drošs jaunietis drošā Eiropā!»

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes projektu koordinatore Iluta Kriškijāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka no 2013.gada 01.aprīļa līdz 01.augustam Daugavpils novadā projekta „Drošs jaunietis drošā Eiropā!” ietvaros tiks īstenoti novada jaunatnes izglītības līmeņa paaugstināšanai veltītie pasākumi.

Pēc projektu koordinatores vārdiem, sakarā ar to, ka pēdējā laikā Daugavpils novadā tiek veidots arvien lielāks jauniešu biedrību skaits, kuras aktīvi iesaistās jaunatnes projektos, kā arī paši piesaista finansējumu un cenšas īstenot savas idejas, radās nepieciešamība sniegt jauniešiem priekšstatu par projektu izstrādi.

Projektā, kura ietvaros notiks četri apmācības semināri un diskusijas, varēs piedalīties ap 160 jauniešu vecumā no 16 līdz 25 gadiem.
I.Kriškijāne pastāstīja, ka semināru gaitā Daugavpils novada jaunieši iegūs daudz noderīgas informācijas, kura noteikti noderēs projektu izstrādē programmas „Jaunatne darbībā” ietvaros, kā arī tiks iepazīstināti ar labas pieredzes piemēriem, kas, iespējams, iedvesmos viņus īstenot savas ieceres. Tāpat, pēc projektu koordinatores vārdiem, projekta noslēguma pasākumā „Kafija ar politiķiem” jauniešiem būs vēl viena unikāla iespēja – apspriest novada aktuālākās problēmas ar novada domes deputātiem un vadītājiem.
Jāatzīmē, ka projekta gaita tiks filmēta un fotografēta, savukārt 12.jūnijā Daugavpils novada domē tiks atklāta izstāde, kurā būs iespējams aplūkot projekta spilgtākos brīžus.


Написать комментарий