“Daugava” pēdējās minūtēs no 3:1 zaudē ar 3:4

foto: afisha.academ.org
foto: afisha.academ.org

Latvijas futbola Virslīgā ļoti sāpīgu zaudējumu piedzīvoja Daugavpils “Daugava”, kas izbraukumā nenoturēja divu vārtu pārsvaru pār “Ventspili”, piekāpjoties ar 3:4, ziņo sporta pārvaldes portāls. 

Pēc neizteiksmīgā snieguma mājās pret Rīgas “Daugavu” (0:0), kas otrajā kārtā ar 2:1 pārspēja “Liepājas Metalurgu”, daugavpilieši devās uz Ventspili, kur samēroja spēkus ar daudzkārtējiem čempioniem. Spēles pirmo puslaiku “Daugava” aizvadīja lieliski, noslēdzot to ar sev labvēlīgo 2:0. 15. minūtē ar realizētu soda sitienu izcēlās Andrejs Kovaļovs, bet 30. minūtē vārtus savā debijā guva Seržiu Žapalau!

Otrā puslaika sākumā mājinieki vienus vārtus atguva, bet turpinājumā daugavpilieši droši spēlēja aizsardzībā un vienā no pretuzbrukumiem noorganizēja trešo vārtu guvumu – Kovaļovs tika nogāzts soda laukumā un Jurijs Sokolovs realizēja 11 metru soda sitienu.

Likās, ka uzvara vairs neizpaliks, bet “Ventspils” paveica brīnumu. 79. minūtē viņi panāca 2:3, tad 3:3, bet jau kompensācijas laikā arī 4:3! Vērts pieminēt, ka “Daugavas” futbolistam Mihailam Ziziļevam tā bija 400. spēle Virslīgā.

“Ilūkstes NSS” savā otrajā mačā ar 0:5 piekāpās “Skonto”.
 


Темы: , , , ,
Написать комментарий