Seši produkti, kuri samazina seksuālo tieksmi

foto: xage.ru
foto: xage.ru

Ir zināmi vairāki produkti, kuri pastiprina seksuālo tieksmi, proti, šokolāde, jūras produkti un augļi. Ir arī produkti, kuri samazina seksuālo tieksmi, radot negatīvu ietekmi uz organismu kopumā, ziņo portāls pro-goroda.ru.

Kādi produkti samazina seksuālo tieksmi?

Siers

Ārsti apgalvo, ka siers, kurš ir pagatavots no govs piena var mainīt cilvēka hormonālo fonu, izjaucot hormonālo sistēmu.

Gāzētie dzērieni

Limonādes tieši neietekmē seksuālo tieksmi, taču provocē dažādu slimību rašanos. To starpā ir aptaukošanās, cukura diabēts un organisma atūdeņošanos. Šīs slimības negatīvi ietekmē intīmo dzīvi. Cilvēkam ar lieko svaru ir grūtāk kustēties, tiem ir neērti, jo rodas kompleksi, līdz ar to bauda kļūst mazāka.

Alus

Viens no kaitīgākajiem dzērieniem ir alus, tas ietekmē gan sieviešu, gan vīriešu veselību. Vīriešu organismā, kuri regulāri lieto alus sāk izdalīties sieviešu hormons – estrogēns. Līdz ar to vīrieša organismā rodas izmaiņas – rodas „krūtis”, alus vēderiņš, plati gurni. Pakāpeniski spermatozoīdu izstrāde pasliktinās. Sievietes, kuras lieto alus var saslimt ar alkoholismu un ankoloģiskām slimībām. Pēc šo problēmu rašanās par seksuālo tieksmi var aizmirst.

Cepti kartupeļi

Cepti kartupeļi ir ļoti garšīgi, taču tie ir kaitīgi, tie provocē oksidēšanās procesus cilvēka organismā. Tas savukārt ietekmē hormonālo sistēmu, līdz ar to var zust seksuālā tieksme.

Kafija

Pārmērīgi lietojot kafiju, rodas problēmas ar virsnieru dziedzera funkcionēšanu, rezultātā neizdalās adrenalīns. Seksuālā tieksme arī savā veidā ir atkarīga no adrenalīna izdalīšanās.

Konservi

Konservi satur daudz sāls un piedevu, kaut arī ražotāji apgalvo, ka tie nav kaitīgi organismam, toties fakti liecina pretējo. Tie izraisa spiediena paaugstināšanos, tas savukārt samazina asins pieplūdi pie intīmajiem orgāniem, līdz ar to seksuālā tieksme zūd.


Написать комментарий