Astoņu novada skolu renovāciju konkursa nolikumā pieņemti kārtējie grozījumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis par Daugavpils novada domes izsludināto atklāto konkursu par astoņu novada skolu renovāciju.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejamo informāciju 7.martā, kad konkursa rezultāti vēl nebija paziņoti, to pārsūdzēja viens no pretendentiem, kurš uzskatīja par nepamatotu likviditātes koeficientu. Šajā sakarā konkursa nolikumā tika pieņemti grozījumi, par kuriem tika paziņots 13.aprīlī.

8.aprīlī notikušajā preses konferencē Daugavpils novada domes izpilddirektores 1.vietniece Ināra Natarova, komentējot augstākminēto, paziņoja, ka pretendentu iesniegto ierosinājumu dēļ tiek veikti grozījumi dokumentācijā, kas pagarina laiku līdz iepirkumu un būvdarbu veikšanai. Šādas vēstules ar ierosinājumiem par grozījumu veikšanu joprojām tiek saņemtas. Šobrīd projekts atrodas posmā, kura ietvaros atbildīgā komisija gaida atbildi no Iepirkumu uzraudzības biroja, pēc kuras tiks pieņemti kārtējie grozījumi.

Novada domes izpilddirektore Vanda Kezika piebilda, ka, gribētos, lai grozījumu pieņemšanas process pārāk neieilgtu, tomēr viss notiek saskaņā ar likumu, tādēļ jācer, ka līdz 20.maijam komisija varēs izvērtēt pretendentu ierosinājumus.


Написать комментарий