Daugavpils novada dome paziņoja aktuālāko informāciju par jauniešu nodarbinātību vasaras laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar, 8.aprīlī, Daugavpils novada domē notikušajā preses konferencē novada Domes Projektu nodaļas projektu koordinatore Daina Kriviņa pastāstīja par jauniešu vasaras nodarbinātības programmu.

Kā jau tika ziņots, minētās programmas ietvaros tiek plānots nodarbināt 110-130 jauniešus, kuri ir deklarēti Daugavpils novadā un iegūst izglītību novada skolās. Jautājums par to jauniešu nodarbinātību, kuri ir deklarēti Daugavpils novadā, bet izglītību iegūst ārpus tā, piemēram, Daugavpilī, tiks izlemts novada Domes deputātu sēdē, kas notiks 11.aprīlī.

Pēc D.Kriviņas vārdiem, jau izlemts, ka jauniešu nodarbinātības laiks būšot no 3.jūnija līdz 30.augustam. Savukārt, pietiekties vakancēm varēs no 25.aprīļa, kad Daugavpils novada pašvaldības mājas lapā tiks ievietots vakanču saraksts. Jauniešiem būs jāaizpilda pieteikums, kuru pēc tam personīgi jāiesniedz Domē. Tiek plānots, ka atlases rezultāti būs zināmi 17.maijā, vēlāk apstiprinātiem kandidātiem vajadzēs iesniegt nodarbinātībai nepieciešamos dokumentus un izziņas.


Написать комментарий