Daugavpils studentiem stāstīs par stipendijām ārzemju augstskolās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nav noslēpums, ka daudzi jaunieši cenšas iegūt augstāko izglītību ārpus Latvijas, bieži vien šim mērķim izvēloties Vāciju.

Tomēr daudzi no viņiem nezina, ka tieši Latvijas studentiem, studējot Vācijā, ir iespējas saņemt labas stipendijas no ārzemju fondiem.
Daugavpils universitātes Reģionālais vācu valodas un Vācijas valstsmācības tālākizglītības centra (RVTC) vadītāja vietniece Nataļja Demjaņenko pastāstīja portālam Gorod.lv, ka piektdien, 12.aprīlī, DU vecajā korpusā visi interesenti varēs iepazīties ar Vācijas Akadēmiskās Apmaiņas Dienesta (DAAD) programmām, kuras prezentēs DAAD Rīgas informācijas centra vadītājs Markuss Hefners.

Pasākuma dalībniekus informēs par vācu izglītības līmeņiem, par to, kā Vācijā notiek zinātniski pētniecisks darbs. Savukārt Daugavpils universitātes studiju programmas „Vācu filoloģija” pārstāvji stāstīs par iespēju studēt Magdeburgas universitātē un dalīsies savā pieredzē.

Pasākums notiks plkst.15:00 DU vecā korpusa 310.auditorijā (Vienības ielā 13). Tikšanās norisināsies vācu, angļu un latviešu valodā.
Papildinformāciju var saņemt pie DU Vācu filoloģijas katedras vadītājas Intas Vingres, zvanot pa tālr. 26094310 vai rakstot uz e-pastu: inta.vingre@du.lv.


Написать комментарий