Rēzeknē norisinājās Lieldienu labdarības akcija

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Jau sesto reizi Rēzeknē notika labdarības akcija, kuru organizēja Rēzeknes pilsētas dome sadarbībā ar biedrību „Rēzeknes māmiņu klubs” un biedrību „Par stipru ģimeni”, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Akcijas mērķis ir atbalstīt ģimenes ar bērniem, kurām nepieciešama īpašas rūpes, kā arī pievērst sabiedrības uzmanību viņu problēmām.

Šāda labdarības akcija Rēzeknē notiek jau 6 reizi, un ikreiz ir ļoti pieprasīta. Lai izvēlētos sev un saviem bērniem nepieciešamās mantas, rotaļlietas, grāmatas, apģērbu, apavus un citas lietas, cilvēki ierodas Sociālās aprūpes pārvaldē jau no agra rīta. Šoreiz pilsētas iedzīvotājiem bija iespēja izvēlēties mantas divas dienas.

Ir ļoti svarīgi, ka šo akciju katru reizi atbalsta pilsētas iedzīvotāji, kuriem nav vienaldzīgas līdzcilvēku problēmas. Tie, kuri vēlas palīdzēt maznodrošinātajām ģimenēm, lielā vairumā atnes apģērbu, apavus, rotaļlietas un citas mantas.

Šogad biedrība „Rēzeknes māmiņu klubs” un biedrība „Par stipru ģimeni” ar SIA „LEAX Rēzekne” RSEZ atbalstu parūpējās par dāvanu komplektiem bērniem. Kopumā akcijas laikā dāvanu komplektus, kuros ietilpst rotaļlietas, kancelejas piederumi, higiēnas preces un citas mantas, saņēma vairāk nekā 100 bērni no maznodrošinātām ģimenēm.

Akcijas organizatori pateicas mūsu pilsētas iedzīvotājiem, kuri atbalstīja akciju. Īpaša pateicība jāizsaka biedrībai „Par stipru ģimeni” un SIA „LEAX Rēzekne”  RSEZ par dāvanām bērniem un citām sagādātajām mantām, kā arī biedrības „Rēzeknes māmiņu klubs” dalībniecēm un Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldes darbiniekiem par palīdzību.

Gribētos cerēt, ka nākamreiz uzņēmēji, bankas, firmas un citas mūsu pilsētas sabiedriskās organizācijas būs atsaucīgākas un arī atbalstīs tos, kuriem šajā laikā visvairāk ir nepieciešama palīdzība.


Написать комментарий