Atbilstoša iepirkuma cena ļaus uzstādīt Daugavpilī ieplānotos āra trenažierus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Komunālās saimniecības pārvaldes komunālinženiere Oksana Grigorjeva paziņoja portālam Gorod.lv, ka firmu, kuras vēlas uzstādīt pilsētā āra trenažierus, piedāvājumu zemākā cena ļaus nesamazināt iepriekš plānotu iepirkuma apjomu.

Tādējādi Komunālās saimniecības pārvalde iegādāsies un uzstādīs 10 āra trenažieru un vingrošanas aprīkojuma 36 elementus par 27 516 latiem bez PVN. Līdz ar labvēlīgu laikapstākļu iestāšanos vietās, kurās tiek plānots uzstādīt trenažierus, tiks izvietotas plāksnes ar informāciju par aprīkojuma veidu un ieplānoto atrašanās vietu.

Informācijas stendos tiks norādīti arī tālruņu numuri, uz kuriem pilsētnieki varēs zvanīt un izteikt savu viedokli. Divi stendi jau ir uzstādīti – Tartu ielā 19,21 un Patversmes ielā 4, drīz stendi tiks uzstādīti arī Centrālajā parkā, Slavas skvērā, Cialkovska ielā 6, 8, Šaurā ielā 29a, Malu ielā 13,15, Rēzeknes ielā 15,15a.

Savukārt pats aprīkojums tiks uzstādīts līdz 31.maijam. Saskaņā ar tehnisko dokumentāciju Komunālās saimniecības pārvalde iegādāsies 8 trīsvietīgus, 20 divvietīgus, 3 vienvietīgus trenažierus, kas ir domāti dažādu muskuļu grupu trenēšanai, kā arī 5 vingrošanas iekārtas.
 


Написать комментарий