Kriminālvēstis

Statistikas dati.


Pagājušajā nedēļā (no 12.septembra līdz 18.septembrim) Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldē tika reģistrēti 212 notikumi, tostarp 4 zādzības no dzīvokļiem (2 atklātas), 2 laupīšanas (2 atklātas), 4 automašīnu zādzības (3 atrastas, 2 zādzības atklātas).
Reģistrēti 30 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 3 negadījumos 2 cilvēki gāja bojā, bet 2 cieta. Par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem sastādīti 192 protokoli, no tiem: 21 tika sastādīti uz gājējiem un velosipēdistiem par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu un 6 uz autovadītājiem par transporta līdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu reibuma stāvoklī, 4 uz velosipēdu vadītājiem, kuri arī savu transporta līdzekli vadīja reibumā.
Reģistrēts 50 noziedzīgi nodarījumi, atklāti 26. Sastādīti 330 administratīvie protokoli, no tiem 12 par sīko huligānismu, 45 par atrašanos sabiedriskās vietās reibuma stāvoklī. Administratīvi sodīti par cigarešu, alkohola un spirta tirdzniecību neatļautās vietās 13 cilvēki, par nelegālu alkoholisko dzērienu un spirta iegādāšanos 26 cilvēki.


Написать комментарий