Pieaugusi britu sieviete izlikās par puisi, lai pavedinātu nepilngadīgas meitenes

foto: dom.a42.ru
foto: dom.a42.ru

26 gadus vecā sieviete sāka attiecības ar meitenēm – pusaudzēm, izliekoties par 17 gadīgu puisi vārdā Kris, ziņo portāls ru.tsn.ua.
Edinburgas iedzīvotāja Kristin Vilsone, kurai palika 26 gadi, izlikās par puisi – pusaudzi seksuālo attiecību dēļ ar nepilngadīgām meitenēm.

Kā ziņo portāls ru.tsn.ua sieviete deva sev vārdu Kris un viņai bija ilgstošas attiecības ar divām meitenēm. Ar pirmo meiteni viņa satikās gandrīz gadu.

Šajā laikā viņi skūpstījās un apskāvās, tomēr līdz seksam lieta nebija nonākusi, jo kāds no nepilngadīgās meitenes draugiem atrada Vilsones pases fotogrāfiju, kur bija norādīts viņas dzimums un īstais vecums.

Vēlāk viņa uzsāka jaunas attiecības ar 16 gadus jaunu meiteni, ar kuru nodarbojās ar seksu, pielietojot seksa rotaļlietas.

„Vilsone paskaidroja, ka seksa laikā viņi bija zem segas, un tas ļāva slēpt viņas patieso dzimumu”, stāstīja policijā.

Kad tiesībsargājošās iestādes darbinieki atklāja meitenei patiesību, ka viņas puisis īstenībā ir sieviete, kura ir daudz vecāka, viņa bija ļoti šokēta, jo pirms viņa satika Vilsoni – viņa vēl bija jaunava. Pašu viltus puisi arestēja par izvirtību pret nepilngadīgajiem.

Tomēr tiesa lietas izskatīšanas laikā piesprieda 3 mēnešu pārbaudes laiku. Tiesa uzskata, ka Vilsone ir pelnījusi mīkstu sodu, jo viņa tik tiešām ticēja, ka ir vīriešu dzimuma pārstāve. Aizturēšanas laikā viņa sauca sevi par vīrieti un atzina, ka viņai ir attiecības ar meiteni.


Написать комментарий