Lielbritānijā par sieviešu nosūtīšanu seksa verdzībā notiesāts Latvijas iedzīvotājs

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Lielbritānijā par jaunu sieviešu nosūtīšanu seksuālai izmantošanai Anglijā 20 mēnešu cietumsods piespriests 30 gadus vecam Rīdziniekam Ignasam Judinam, vēsta Lielbritānijas interneta laikraksts "Derby Telegraph".

Judins interneta iepazīšanās vietnēs iepazinies ar divām 17 un 25 gadus vecām meitenēm un uzaicinājis viņas nedēļas nogales izbraucienā uz Londonu. Tomēr solītās ekskursijas vietā Judins sievietes nogādāja kādā viesnīcā Dārbišīras grāfistē, nododot citiem vīriešiem.

Viena no sievietēm viesnīcā bijusi pakļauta seksuālam uzbrukumam.

Tiesa noskaidroja, ka Judinam par sieviešu piegādāšanu bija samaksājuši divi Dārbišīras iedzīvotāji. Pēc seksuālā uzbrukuma viesnīcā, abi vīrieši meitenes mēģinājuši pārdot citam vīrietim.

Policija meitenes atbrīvoja pēc divām dienām, kad viesnīcas personāls izsauca policiju.

Pagājušā gada jūlijā par apsūdzībām seksuālos noziegumos un cilvēku tirdzniecībā ar gadu un divu gadu cietumsodiem jau notiesāti trīs Dārbšīrieši, bet Judins no Latvijas Lielbritānijai izdots 2013. gada janvārī – 15 mēnešus pēc nozieguma. Judins Latvijā izcieta sešu mēnešu cietumsodu par zādzību un varas iestādes nevēlējās notiesāto izdot pirms soda termiņa beigām.

Paredzams, ka Judinam būs jāizcieš puse no piespriestā soda, pēc tam viņu deportēs uz Latviju, vēsta ziņu vietne "itv.com".


Написать комментарий