Skolēnu interešu centram 20

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Rēzeknes pilsētas skolēnu interešu centram (SIC) šogad aprit 20 gadi. 26. aprīlī visi pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti uz Rēzeknes pilsētas skolēnu interešu centra 20 gadu jubilejas koncertu „Veltījums”, kas notiks Rēzeknes pilsētas Kultūras namā plkst. 17.00, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

SIC ir vieta, kur pilsētas bērni, skolēni un jaunieši var interesanti pavadīt savu brīvo laiku, kur ir iespējas zīmēt un veidot, dziedāt un dejot, lasīt pasakas un spēlēt teātri.

Tā ir vieta, kur ir iespējas atklāt savstarpējo attiecību skaistumu un prieku, ik dienas atbildot uz kādu sev svarīgu jautājumu, kur audzēkņi mācās mīlēt un ticēt, just līdzi citu neveiksmēm un priecāties par saviem un citu sasniegumiem. Šeit caur rotaļām, spēlēm, aktīvu darbošanos, tiek apgūta pasaule kopā ar brīnišķīgiem, skolotājiem, kuri ikdienā cenšas dot labestību, mīlestību, spēju uzdrīkstēties un paveikt iecerēto. Tā ir vieta, kur tiek nodrošinātas iespējas savas pilsētas, novada, valsts tradīciju saglabāšanai un popularizēšanai.


Написать комментарий