Novada 2. līgas čempionātā telpu futbolā līderos Skrudalienas pagasta komandas

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Pēc 2 mēnešu cīņām un nospēlētām 30 spēlēm noslēdzās novada 2. līgas čempionāts telpu futbolā, kurā piedalījās 6 novada pagastu komandas, ziņo Daugavpils novada Domes portāls.

Spēles notika Silenes pamatskolas lielajā sporta zālē, kura ir piemērota telpu futbola sacensību rīkošanai. Komandas sacentās divos apļos pēc riņķa sistēmas.

Izcīnot 9 uzvaras un nospēlējot vienu spēli neizšķirti, pirmo vietu ar 28 punktiem izcīnīja Skrudalienas pagasta „Nomale” komanda. Komandas sastāvā uzvaru, piemiņas kausu un zelta medaļas izcīnīja Pāvels Lapkovskis, Oļegs Lapkovskis, Edgars Gecevičs, Antons Bojarunecs, Sergejs Stepanovs, Andrejs Kovaļkovs, Staņislavs Koržeņevskis, Vjačeslavs Obodņikovs, Sergejs Lazdovskis, Dmitrijs Aņisimovs, Sergejs Aņisimovs unValentīns Jarošonoks.

2. vietā Skrudalienas pagasta komanda „Silene” ar 21 punktu un 3. vietā ar 21. punktu, bet sliktāku vārtu attiecību - „Mirnijs” no Lauceses pagasta. Tālākajās vietās ierindojās Tabores, Skrudalienas un Maļinovas pagasta komandas.

Ar balvām apbalvoti arī čempionāta labākie spēlētāji: labākais aizsargs –Vladimirs Signejevs („Mirnijs”), labākais vārtu guvējs - Sergejs Lazdovskis („Nomale”) ,labākais uzbrucējs - Jurijs Mišenins („Silene”), labākais vārtsargs -Viktors Servuts (‘”Tabore”) un labākais spēlētājs - Pāvels Lapkovskis („Nomale”).

Komandu spēlētāji pateicās sacensību organizatoram un galvenajam tiesnesim Pjotram Vasiļjevam par čempionāta sarīkošanu, Skrudalienas pagasta pārvaldei un Silenes pamatskolai par viesmīlību un komandu uzņemšanu.


Написать комментарий