Lokomotīve gadu iesāk ar zaudējumu

foto: lokomotive.lv
foto: lokomotive.lv

Jauno spīdveja sezonu ar zaudējumu izbraukumā iesākusi Daugavpils Lokomotīve. Svētdien Grudzjoncā mūsu puiši zaudēja vietējam klubam ar 41:49, informē Sporta pārvaldes portāls.

Nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ Polijas 1. spīdveja līgas starts tika pārcelts par divām nedēļām, tādēļ Lokomotīve pirmo reizi trekā devās vien svētdien, kad samērojas spēkus ar Grudzjoncas GTŽ. Mājinieku rindās lielākā zvaigzne bija brits Kriss Hariss, bet netrūka arī citu spēcīgu braucēju. Šī iemesla dēļ poļu komanda bija izteikta favorīte, tomēr daugavpilieši cīnījās vareni. 

Lai arī ātri vien mājinieki ieguva desmit punktu pārsvaru, bet pēc 10. brauciena viņi bija pat vadībā ar 36:24, līdz pat pēdējam braucienam viņi nevarēja justies droši par panākumu, jo mūsējiem bija izdevies pietuvoties līdz 40:44. Diemžēl pēdējā braucienā tika diskvalificēts Romāns Považnijs, bet Jonasam Kilmekorpi vienatnē neizdevās pacīnīties par uzvaru - 41:49. 

Mūsu komandā ar desmit punktiem būtu īpaši jāizceļ Kjasts Podžuks, bet par diviem punktiem mazāk bija Kilmekorpi, bet 7 punkti Považnijam. 21. aprīlī Lokomotīve pirmo reizi startēs savā trekā.


Написать комментарий