Daugavpils vēlēšanu komisija: tiek gatavoti deputātu kandidātu saraksti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

12.aprīlī ir uzsākta deputātu kandidātu sarakstu iesniegšana Centrālajā  vēlēšanu komisijā, tomēr uz doto momentu neviens kandidātu saraksts Daugavpils vēlēšanu komisijā netika iesniegts.

Pēc Irinas Natarovas, Daugavpils vēlēšanu komisijas priekšsēdētājas vārdiem pašlaik notiek partiju nepieciešamās dokumentācijas  sagatavošana, kaut gan, vadoties pēc prognozēm, sarakstu būs diezgan daudz. Ņemsim vērā, ka Daugavpils novada kandidātu saraksti var ietvert līdz 20 uzvārdiem, jo par novada domes deputātiem ir iespēja kļūt 17 cilvēkiem.

Kā uzsvēra I.Natarova būtu bijis labāk, ja kandidāti sarakstus būtu sagatavojuši laikus un neatstātu šo darbu uz pēdējo brīdi, jo šajā gadījumā kandidātiem nebūs iespējas novērst iespējamās kļūdas un nepieciešamības gadījumā saņemt konsultāciju. Bez tam, kandidējošiem derētu pievērst uzmanību nodevas apmaksai ar obligātu maksātāja norādījumu un partijas nosaukumu, kā arī maksājuma veikšanas datumam, pie tam ir svarīga arī pilnvaru pareiza noformēšana.

Atgādināsim, ka kandidātu sarakstus Daugavpils novada domē (Rīgas ielā 2, 1.stāvā, 19. kabinetā) pieņem līdz 22.aprīlim plkst.18.00, savukārt ar precīzāku Vēlēšanu komisijas darba laika sarakstu var iepazīties Daugavpils novada domes municipālā portālā.


Написать комментарий