Divriteņu stāvvietu ierīkošana Daugavpilī izmaksās 7,4 tūkstošus latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja datiem, stāvvietu ierīkošana Daugavpilī, kurā varēs nolikt apmēram 78 divriteņus, pilsētas domei izmaksās 7 431,86 latus.

Uz izsludināto konkursu par statīvu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu pieteicās tikai viens uzņēmums, kurš arī tika pasludināts par uzvarētāju, un saskaņā ar konkursa nolikumu līdz 10.maijam tam ir jāizpilda paredzētie darbi.

Kā iepriekš portālam Gorod.lv paziņoja  Komunālās saimniecības pārvaldes speciālists, ceļu inženieris Igors Prelatovs, darbus tika plānots īstenot pēc tam, kad pašvaldībā ieradās jauniešu organizācijas „Piektais elements” aktīvisti, kuri atbalsta velo-transportu. Sadarbības rezultātā tika izveidots darba plāns, kurš nepieciešams pilsētai velotransporta infrastruktūras attīstībai.

Divriteņu stāvvietas iekārtošana, kļūs par pirmo soli dotā plāna realizācijai. Divas stāvvietas (no 14 vietām) tiks izveidotas pie Ledus Halles, kā arī Rīgas ielas un Viestura ielas krustojumā. 10 vietas tiks ierīkotas netālu no pludmales Dzintaru ielā, un 10 vietas – pie pludmales Daugavpils reģionālās slimnīcas pusē. Tiek plānots ierīkot arī velo-statīvus netālu no domes Vienības laukumā, Centrālajā parkā un citās vietās.


Написать комментарий