Timberleiks un Bīla uz šķiršanās sliekšņa

Foto: nra.lv
Foto: nra.lv

Mākslinieku Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas laulība ir uz izjukšanas robežas. Pie vainas dziedātāja briesmīgā aizņemtība ar jaunā albuma ierakstīšanu un izdošanu.

Pazīstamais mūziķis un aktieris ir tik ļoti pārņemts ar darbu pie jaunā albuma «The 20/20 Experience», ko daudzie pielūdzēji gaidīja ilgus septiņus gadus, un koncertturneju kopā ar reperi Jay-Z, ka pilnībā esot aizmirsis pildīt savus vīra pienākumus. Aktrise Džesika Bīla apsūdz vīru, ka viņš priekšroku dod karjerai, nevis viņu ģimenes laimei.

Bīla jūtas vientuļa un pamesta, jo Timberleiks nemitīgi pavada laiku ierakstu studijā, filmēšanas laukumā, mēģinājumos un preses konferencēs. Situāciju vēl vairāk pasliktināja mūziķa paziņojums sievai, ka sakarā ar blīvo darba grafiku tuvākajā laikā viņu ģimenē bērnu nebūs. Džesika Bīla jau tā četrus gadus gaidīja, kad neizlēmīgais Timberleiks viņu apprecēs, un tagad viņš vēl paziņo, ka nevēlas bērnus! Kinozvaigznei vīra uzvedība šķiet katastrofāla, un ne velti žurnālisti un sabiedrība paredz drīzu abu mākslinieku laulības krahu.


Написать комментарий