Sarmīte Ēlerte: 'Nepilsoņu kongress' ir platforma, kur pirms vēlēšanām draudzīgi tiekas lindermanieši un ušakovieši, tas ir politisks projekts 2

foto: ru.delfi.lv
foto: ru.delfi.lv

Esmu jau paudusi savu viedokli - šim politiskajam projektam ir maz sakara ar patiesu interesi aizstāvēt mazākumtautību intereses. Jāuzsver, ka Latvijas Pilsonības likums ir taisnīgs un ļauj iegūt pilsonību katram, ja vien ir tāda vēlēšanās.

Diemžēl "nepilsoņu kustības" pārstāvju darbības neliecina par patiesu interesi integrēties Latvijas sabiedrībā, kultūrā un tradīcijās. Nesenajā "nepilsoņu kongresā" izskanēja priekšlikumi Augstākās Padomes dokumentos revidēt atsauci uz okupāciju un 1918.gadā dibinātās Latvijas valsts kontinuitāti. Iedoma pārskatīt Latvijas valsts nepārtrauktības doktrīnu izslēdz jebkādu iespēju "nepilsoņu kongresam" veidot dialogu ar Latvijas tautas leģitīmajiem pārstāvjiem. Vispirms ir jāatzīst valsts, kurā tu dzīvo, lai būtu par ko sarunāties.


Темы: , ,
Написать комментарий

Sarmīt nevajag tev politikā,un vispār pašvaldību vēlēšanās būtu jāaizlidz visa tā partiju būšana uz visiem laikiem.nav te jāpūš politiskie burbuļi..te ir tīra saimnieku būšana..namu apsaimniekošana,dārzu,pilsētas kopšana ,rūpe par sēdieņiem.lai tā politiskā bezdēšana paliek tiem kas praktiski neko nejēdz.

Kretīna murgi- tāds tas vikentijs

Написать комментарий