Ir zināmi Višķu ciematā tehniskā projekta katlu mājas pārbūves atklātā konkursa rezultāti

foto: travelnews.lv
foto: travelnews.lv

15.aprīlī iepirkumu uzraudzības biroja portālā tika izsludināti atklātā konkursa – tehniskā projekta īstenošanas „katla mājas pārbūve Višķu tehnikumā, Višķu pagastā” rezultāti.

Tādā veidā, pamatojoties uz viszemāko iepirkuma cenu – 7 900 LVL par konkursa uzvarētājiem kļuva SIA „REM PRO”. Atzīmēsim, ka pavisam konkursā piedalījās 4 pretendenti, katrs no kuriem piedāvāja dažādas iepirkuma cenas, sākot ar 7 900 LVL un beidzot ar 13 950 LVL.

Savukārt, darbu apjomā ietilpst topogrāfiskie pētījumi, esošo būvju un inženieru mezglu apsekošana, kas ir nepieciešams tehniskā projekta izstrādei, kā arī ģeotehniskie tā zemes gabala pētījumi, kurā ir paredzēts izveidot degvielas glabātuvi. Bez tam , konkursa uzavarētājam būs jāizstrādā tehniskā projekta daļas un nodaļas, tā saskaņošanu ar normatīvajiem aktiem, kā arī veikt autortiesību uzraudzību.

Ir vērts piebilst, ka saskaņā ar konkursa nolikumu, pasūtījuma izpildes termiņš ir 2 mēneši no līguma parakstīšanas  brīža. Kaut gan atgādināsim, ka 11 dienu laikā, sākot no dienas, kad ir pasludināti konkursa rezultāti, tie var tikt pārsūdzēti.


Написать комментарий