Dalībai Lielajā talkā Daugavpilī saņemti 25 pieteikumi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes ekoloģe Inese Antoševska paziņoja portālam Gorod.lv, ka dalībai Lielajā talkā, kas notiks 27.aprīlī, saņemti 25 pieteikumi.

Kā parasti pietiekušos pamatdaļa ir pilsētas skolas. I.Antoševska atzīmēja, ka dalībai akcijā piesakās arī pašvaldības iestādes un atsevišķi pilsētnieki.

Ekoloģe prognozē, ka pieteikumi tiks saņemti arī nākamnedēļ, tomēr aicina pilsētniekus būt aktīviem, izveidot savu komandu un izvēlēties teritoriju, kuru varētu sakopt.

I.Antoševska atzīmēja, ka pēdējās dienās sniegs beidzot sācis intensīvi kūst, tādēļ vietas, kuras vajadzētu sakopt, kļuvušas acīmredzamas: kā parasti, tie ir ūdenskrātuvju krasti, meža teritorijas utt.

Šī gada Lielās talkas devīze „Tīra Latvija sākas Tavā galvā”, tās mērķis ir aicināt cilvēkus ne tikai sakopt apkārt esošo teritoriju, bet arī savā ikdienā ņemt vērā Lielās talkas galvenajai idejai atbilstošus principus.

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde aicina pilsētniekus palīdzēt padarīt Daugavpili tīrāku un sakoptāku. Pieteikuma veidlapa dalībai akcijā atrodama mājas lapā talkas.lv, pieteikties var arī, piezvanot pa tālr.654 76320, 28373526.
 
 


Написать комментарий